Hodinky CALVIN KLEIN

Hodinky značky Calvin Klein sú obľúbené svojim nadčasovým dizajnom, ktorý skvele doplňuje oblečenie moderného muža či ženy. Puzdrá aj pásky hodiniek sú vyrábané z vysoko kvalitných materiálov s dlhou výdržou a svojim prevedením predstavujú špičku medzi fashion hodinkami na svete. História hodiniek Calvin Klein sa začala písať v roku 1968 v New Yorku, keď mladý návrhár dizajnu Calvin Klein zakladá svoju firmu na výrobu dámskych a pánskych kabátov.

Okrem oblečenia začal skoro navrhovať aj potrebné doplnky medzi, ktoré patrí aj pánske a dámske hodinky Calvin Klein. Veľkú popularitu oblečenie i hodiniek Calvin Klein zaistili vo svojej dobe odvážne reklamy, na ktorých Calvin Klein spolupracoval s populárnymi modelkami a modelmi.

Prečo sú hodinky Calvin Klein tak výnimočné?

Hodinky Calvin Klein sú súčasťou popredného svetového výrobcu hodiniek Swatch Group. Vnútri každých hodiniek s logom Calvin Klein sa ukrýva vysoko presný švajčiarsky hodinový strojček Eta. Vďaka nemu sa hodinky pýši označením - Swiss Made. Označenia môžu používať iba hodinky, ktorých hodinový strojček bol zostavený a otestovaný švajčiarskymi hodinárskými majstrami. Výberom hodiniek Calvin Klein nemôžete šliapnuť vedľa!